Kabeljauw Met Sauce Normande

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de helft van de boter in een braadpan en fruit de uiringen in ca. 3 minuten glazig. Leg de gepocheerde kabeljauw met een schuimspaan op een warme schaal en houd de vis(in de oven)warm. Roer de bloem door de ui. Voeg al roerende het pocheervocht toe. Voeg naar smaak zout, peper en nootmuskaat roe. Laat de saus ca. 5 minuten zachtjes koken tot deze enigszins gebonden is. Roer de creme frache erdoor en breng de saus weer aan de kook. Snijd de rest van de boter in klontjes. Neem de pan met de saus van het vuur en roer de klontjes boter een voor een door de saus. Schenk de saus over de vis en knip de bieslook erboven fijn.

Kabeljauw Met Sauce Normande is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip à la normande
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen a la Normande
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte Normande
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tarte Normande.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept