Dragonazijn

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de dragontakjes en hang ze 2 - 3 dagen aan een touwtje op tot ze beginnen te drogen. Leg de takjes vervolgens met het mosterdzaad in de azijn en sluit de fles goed af. Laat de azijn 2 maanden staan alvorens deze te gebruiken.

Dragonazijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte-koolsalade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kropsla met eierdressing
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tournedos, choronsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte-koolsalade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kropsla met eierdressing
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tournedos, choronsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept