GEPANEERDE WIJTINGFILET MET REMOULADESAUS

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

VOOR VISBEREIDING: 1. Maak vis schoon en dep de vis vlak voor de bediening droog met keukenpapier.

2. Bestrooi wijting met zout en peper.

3. Haal de wijting licht door bloem.

4. Haal wijting door anglaise.

5. Haal wijting door paneermeel.

6. Bak de gepaneerde wijting in frituurvet van 180*C voor zo 2-4 min. tot gaar en mooi van kleur.

7. Laat wijting op keukenpapier ontvetten.

GEPANEERDE WIJTINGFILET MET REMOULADESAUS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met remouladesaus
30 min-
Bekijk recept
Gegrilde noordzeetong met remouladesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met ovenfriet
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept