Hazelnootsoesjes Met Ijs

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Soesjes laten ontdooien. hazelnoten grof hakken, in een droge koekenpan kort roosteren en in een diep bord laten afkoelen. bovenkant en zijkant van de soesjes dik met duo penotti besmeren. soesjes in de gehakte noten dopen. soesjes over 4 borden verdelen en er een bolletjes vanilleijs bij scheppen.

Hazelnootsoesjes Met Ijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept