Gevulde Tongrolletjes Met Rieslingsaus

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

SAUS: -doe de sjalotsnippers in een braadpan en voeg de wijn en de Noilly Prat toe en breng aan de kook -voeg de fond erbij en laat inkoken tot tweederde -room erbij en op een laag vuur iets laten inkoken en binden -afkruiden naar eigen smaak met zout, cayennepeper en wat citroensap -roer de eierdooier los met wat warme saus en bind er met de boter de rest van de saus en hou de saus warm *vlak voor serveren opkloppen met een staafmixer RATATOUILLE: -snij alle groenten in kleine blokjes -verhit de olijfolie en fruit de ui en look kort en voeg de groentjes erbij -vuur lager zetten en de fond erbij doen -laat 7 min stoven en bestrooi met zout en peper en hou warm *VISFILETS kruiden met zout en peper -de farce in een spuitzak doen (spuitstuk 12) en spuit het mengsel over de tongfilets -rol de filets strak op (de vulling mag er niet uitkomen) -de rolletjes binden met keukengaren *breng de fond met de olie aan de kook en draai het vuur zeer laag -pocheer de visrolletjes hierin 5 a 7 min -eruit halen en het garen verwijderen

Gevulde Tongrolletjes Met Rieslingsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rieslingsaus Met Shii-Takes
0-10 min -
Bekijk recept
Wilde duif met rieslingsaus
0 min
Bekijk recept
Varkenskotelet met rieslingsaus en flensjes uit de
0 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept