Teriyaki - Japanse Sate - 70 Kcal Per Stokje

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarmde grill voor. Rijd de kip, paprika en lente-ui aan de satestokjes en als je paprika en lente-ui gebruik, doe deze er tussen.Leg de satestokjes ca. 4 minuten aan elke kant onder de voorverwarmde grill.Bewaar de rest van de saus om bij de sate te serveren.

Teriyaki - Japanse Sate - 70 Kcal Per Stokje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Îles flottantes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Teriyakispiesen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept