Babi Ketjap Met Peteh Ketjap

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zout en peper het vlees. Bak dit in zonnebloemolie. Splits de uienmengsel in tweeen. Doe 1 deel bij het vlees. Doe hierbij wat kokend water en een kopje ketjap, citroensap en een stukje schil en wat gember en wat zout. Laat het een tijd sudderen en proef wat er nog bij moet. Doe de overige ui mengsel in een kleinpannetje. Doe hierbij een beetje kokend water en 1/2 kopje ketjap. Snijd het peperje in kleine stukken en voeg dit samen met de peteh bonen toe. Voeg hier ook wat citroensap aantoe met een klein stukje schil. Doe hier ook wat gember bij en eventueel wat zout. Proef regelmatig of het goed gekruid is.

Babi Ketjap Met Peteh Ketjap is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept