Dikkertjes

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Houd 6 mooie grote plakken zalm apart. Hak de rest zo fijn mogelijk. Maak van de bloem,eieren en 1 dl.melk een glad beslag. Roer het door de aardappelpuree. Het moet een vrij dik beslag worden. Voeg eventueel een beetje melk extra toe. Schep er vervolgens de fijngemaakte zalm en gesnipperde bosuitjes en wat peper en zout toe. Laat het beslag een kwartiertje rusten. Verhit een grote koeoeknpan en laat er de helft van de boter in smelten. Wacht tot het schuim van de boter begint weg te trekken. Temper de warmtebron. Schep op ruime afstand van elkaar 3 bergjes in de pan. Het beslag zal wat uit lopen. Bak de dikkertjes in ca. 7 min. aan weerszijden goudbruin en gaar. Bak daarna de volgende

3.

Dikkertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde dikkertjes met warme vla
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Dikkertjes met honingcitroensaus
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde dikkertjes met warme vla
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Dikkertjes met honingcitroensaus
40 min Nagerecht
Bekijk recept