Visfondue

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de bouillon in de fonduepan en verwarm het opnieuw. doe telkens een stukje vis in een fondeunetje en laat dit garen in de bouillon . ga uit van 200 tot 250 gram vis per persoon.

Visfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Thaise visfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Feestelijke Visfondue
0-10 min -
Bekijk recept
Visfondue Met Zalmballetjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Visfondue
30-60 min -
Bekijk recept

Thaise visfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfondue Met Zalmballetjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Visfondue
30-60 min -
Bekijk recept
Visfondue
0-10 min -
Bekijk recept