Gegrilde Roodbaarsfilet Met Kruidige Couscous

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de roodbaarsfilet onder koud water en dep de stukken vis droog. Bestrijk de filets met 1 eetlepel citroensap en 2 eetlepels olijfolie en laat ze 5 min. liggen
  • 2 Verwarm de grill op de hoogste stand en bekleed een bakplaat met alufolie
  • 3 Breng in een pan 3 dl water aan de kook en roer de couscous erdoor. lat de couscous van het vuur af 3-4 min. wellen
  • 4 Laat de paprika`s uitlekken en snij ze in repen
  • 5 Leg de roodbaarsfilets met de donkere kant naar boven naast elkaar op de bakplaat en schuif ze ca. 10 cm onder de hete grill. Rooster de filets in ca 2 min. lichtbruin en net gaar
  • 6 Schep 2 eetlepels olijfolie, de gsnipperde ui, de peterselie en de munt door de couscous. Voeg zout en peper naar smaak toe
  • 7 Schep de couscous in het midden op 4 borden, leg de gegrillde roodbaarsfilet erop en maak op smaak met peper en zout. Leg de repen paprika rond de couscous

Gegrilde Roodbaarsfilet Met Kruidige Couscous is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept