Fazant Uit De Romertopf

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fazant bestrijken met wat olijfolie, bestrooien met peper, zout. Knoflook fijnsnipperen en in buikholte leggen. Fazant in romertopf leggen. Takjes rozemarijn en tijn erop leggen, dan het ontbijtspek erover verdelen. Scheut witte wijn en kippenbouillon toevoegen. Romertopf in oven plaatsen. Ca. 1 uur laten staan, fazant omdraaien en nog 1/2 a 1 uur laten staan in oven. Kijken of hij gaar is en dan uiteraard uitserveren. Vooral de borstdelen goed bedekken met ontbijtspek, die worden anders snel droog en dat is jammer.

Fazant Uit De Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildterrine van konijn en fazant
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept