Gegratineerde Tarbot

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pocheer de tarbot in de visbouillon met wat witte wijn. Leg de gare vis in een vuurvaste schaal. Maak de roux met een deel van het pocheervocht. Bedek de vis met de saus en strooi de geraspte kaas, vermengd met wat peper en nootmuskaat, erover. Zet het gerecht even onder een hete grill om het een goudbruin korstje te geven.

Gegratineerde Tarbot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van tarbot
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbot Met Tijmsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept