Driehoekjes Met Ham En Kaas

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg in het midden van elk lapje deeg een klein bergje van de vulling. Doop je wijsvinger in het water en maak de randen van het deeg vochtig. Vouw het deeg diagonaal om de vulling, zodat er driehoekjes ontstaan. Druk de randen van het bladerdeeg goed op elkaar, zodat de vulling er tijdens het bakken niet uit kan lopen. Druk met de tanden van de vork de randen nog eens goed aan. Er ontstaat nu een streepjespatroon langs de randen. Doop een kwastje in het losgeklopte ei en bestrijk de bovenkant van de driehoekjes voorzichtig met ei. Leg de driehoekjes op het bakpapier. Bak de driehoekjes in ongeveer 25 minuten lichtbruin en knapperig.

Driehoekjes Met Ham En Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque met 3 gruyères
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept