Zeewolf Professoroud

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de vis aan beide kanten even aan; de helft van de plakjes champignons, de helft van de garnalen, wat peterselie en de wijn bij de vis. In gesloten pan 10 minuten zachtjes pocheren. Gare vis uit de pan op voorverwarmde schotel. Visbouillon met peper op smaak afmaken. Rest van champignons en garnalen erin warm laten worden. Eidooier in de room los kloppen en hiermee de saus binden. Saus over de vis en garneren met wat garnalen en wat dille.

Zeewolf Professoroud is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept