Lamsbout schoonmaken en met de kruiden marineren,een paar takjes voor de decoratie bewaren. Het afsnijsel en het bot met de bouquet garni een paar uur opzetten. De bouillon zeven,2 dl apart houden om de couscous in te koken en de rest van de bouillon inkoken. Het gemarineerde lam met peper en zout bestrooien.,even aanbakken en in een voorverwarmde oven op 180 graden C.verder garen. De couscous in de bouillon gaar koken,totdat de couscous de bouillon volledig heeft opgenomen. Fijngesneden paprika en de ui met de boter en wat zout aan de couscous toevoegen en het geheel goed doorroeren. Het gare lam in plakken snijden,op een bord leggen en de couscous eromheen scheppen. Een beetje van de ingekookte bouillon in de braadpan van het lam roeren en deze saus over het vlees gieten. Het geheel met wat takjes tijm,koriander en mint garneren.
Marokkaans Gekruide Lamsbout Met Couscous is een recept van Smulweb.nl