Marokaanse Gehaktballetjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui. Meng de helft van de ui met gehakt, zout, peper, 1 teen knoflook, djintan, sambal en koriander. Kneed alles goed door elkaar en maak kleine balletjes. Bak de balletjes bruin in de boter. Fruit de ui en knoflook en voeg de tomaatstukjes en ? theelepel djintan toe. Breng de saus met de balletjes aan de kook en voeg het bouillonblokje toe. Laat ongeveer tien minuten sudderen. Snij de courgette in blokjes en voeg deze toe aan de saus en laat nog 5 minuten mee sudderen. Voeg 1 eetlepel gehakte peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.

Marokaanse Gehaktballetjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marokaanse Lams Tajine Met Venkelknol En Verse Kruiden
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Marokaanse Gehakttaart
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokaanse Gamba'S
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
CBke's Marokaanse kipschotel
0 min
Bekijk recept