Bastilla Met Kip En Amandelen

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de amandelen op een zacht vuur in wat olijfolie goudbruin. Laat ze uitlekken en hak ze grof.
  • 2 Verhit de olie in de stoofpan en braad de stukken kip rondom aan. Doe er de ui, de gember, de kaneel, peper en zout bij. Blus met een 1/2 glas water en laat afgedekt 45 minuten stoven.
  • 3 Ontbeen de kip. Laat het stoofvocht tot de helft inkoken. Doe er de suiker en de losgeklopte eieren bij. Neem de pan van het vuur en roer goed zodat de eieren niet stollen.
  • 4 Bestrijk de vellen brickdeeg aan beide kanten met olijfolie. Leg 2 vellen naast elkaar op een ingevette bakplaat. Verdeel er de helft van de kip, de saus en de amandelen over. Dek af met nog 2 vellen, verdeel daarover de rest van de kip, de saus en de amandelen. Dek af met de resterende velle brickdeeg.
  • 5 Zet 30 to 45 miinuten in de oven op 200?c. Werk af met gezeefde bloemsuiker en kaneelpoeder.

Bastilla Met Kip En Amandelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Bastilla met kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse Kip Bastilla
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bastilla Met Kip En Amandelen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bastilla Van Kip En Groenten
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept