Marokkaanse Groenten Met Couscous

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 5 eetlepels van de olijfolie in een ruime pan en roerbak de kool, ui, de helft van de knoflook, de wortel, tomaten en de rode peper. Blancheer intussen de sperziebonen, giet af en voeg bij de rest. Roerbak de groenten ongeveer 10 minuten tot ze beetgaar zijn en voeg dan de kruiden en het zout toe. Giet er nog een kopje water bij en laat even sudderen. Voeg naar smaak extra kruiden toe. Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Voeg wat zout, een eetlepel olijfolie en de kaneel toe en meng het door elkaar. Meng de yoghurt met de koriander, de munt, de andere helft van de knoflook en wat peper en zout. Serveer de couscous met de groenten en saus.

Marokkaanse Groenten Met Couscous is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept