Marokkaanse Koekjes

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed 800 g amandelspijs, 1 theelepel kaneel, 1/2-1 dl oranjebloesemwater en 1 dooier. Draai er 40 worstjes van. Knip 20 loempiavellen doormidden, leg er een worstje op, vouw dicht en plak de naad dicht. Verwarm een pot honing tot die lauwwarm is. Frituur de koekjes in olie en leg ze enkele minuten in honing, laat in een zeef uitlekken. De honing kan opnieuw gebruikt worden.

Marokkaanse Koekjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koekjes in de vorm van kerstbomen
Snack
Bekijk recept
Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept