Tagine Van Lamsvlees

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de pruimen in de tagine. Snijd de uien en wortelen in plakjes en leg deze bij de pruimen in de tagine. Voeg de stukjes lamsvlees, zout en peper, kaneelstokje, saffraan, geraspte gemberwortel en de honing toe. Schenk er 50 cl. koud water bij en breng de inhoud van de tagine met de deksel erop op een sudderplaatje aan de kook. Laat 75 minuten op laag vuur doorstoven. Voeg pas na 60 minuten de doperwtjes toe. Schenk zo nodig water bij tijdens het stoven.

Tagine Van Lamsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zalm met pittige salsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagine Van Lamsvlees Met Pruimen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagine Met Pruimen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept