SFENJ

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie tot er damp vanaf komt. Maak met ge-oliede handen van het deeg ballen ter grootte van een appel. Maak met de vingers in het midden een gat zo groot als een rijksdaalder. Bak de Sfenj aan beide zijden goudgeel in de hete olie. Laat ze goed uitlekken en dien ze op, bestreken met warme honing en gesmolten roomboter of simpelweg bestrooid met poedersuiker.

SFENJ is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sfenj (Donuts)
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sfenj (Marokkaanse Donuts)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sfenj (beignets)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sfenj (beignets)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sfenj (Marokkaanse Donuts)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sfenj (Donuts)
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept