RIJST "BRIOUATS"

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg een bergje rijstvulling op het loempia- of filodeegvel en vouw het zodanig dat er envelopjes of langwerpige pakketjes ontstaan. Bak ze in de hete olie aan beide kanten goudbruin en krokant. Laat goed uitlekken en serveer meteen.

RIJST "BRIOUATS" is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Briouats met groenten
20 min Snack
Bekijk recept
Briouats van merguez en tomatensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Briouats
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ramadanrecept Briouats Met Amandelen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept