Feqqas Met Anijs

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het deeg in een matig warme oven tot het nog net niet gaat kleuren. Haal uit de oven en laat afkoelen. Bedek het deeg vervolgens tot de volgende dag. Snijdt het deeg in fijne plakjes en leg die op een bakblik. Bak de koekjes vervolgens enkele minuten af in een matig hete oven.

Feqqas Met Anijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige anijskwark met aardbeien
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarineerde zalm met whisky en komkommer met anijs
20 min
Bekijk recept