Lamshaasjes In Cognac-Kaneelsaus.

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en bak de lamshaasjes in ca 3 min om en om bruin. Bestrooi het vlees met zout en peper naar smaak. En neem het vlees even uit de pan. Roer de bloem door de braad boter en laat het ca 1 minuutje pruttelen. Voeg de Fond of bouillon,wijn,cognac en de crime fraiche al roerend beetje bij beetje toe. Roer de piment en de kaneel erdoor en breng het geheel aan de kook. Leg het vlees in de saus en laat het in ca 3 min bijna gaar worden(iets rosi is het lekkerst)Roer zo nu en dan even door de saus.Breng de saus op smaak met zout en peper. Snijd de lamshaasjes in dikke plakken,leg ze op de warme borden en schep de saus er over heen. Lekker met tagliatelle en een groene salade.

Lamshaasjes In Cognac-Kaneelsaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappel-kaneelsaus
- 10 min-
Bekijk recept
Spaghetti met balletjes in tomaten-kaneelsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladesouffeleetjes Met Kaneelsaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Penne Met Pompoen En Kaneelsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamshaas Salade Met Honingmosterddressing
20-30 min -
Bekijk recept
Lamshaasjes Met Fris-kruidige Saus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamshaasjes Met Knoflook
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept