Kalfsvleeskroketten En Bitterballen

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep een paar lepels bloem in een diep bord. Klop de eieren met een eetlepel water los in een tweede diep bord. Vul een derde bord met paneermeel. Vorm met vochtige handen kroketten en bitterballen van de opgesteven ragout. Haal ze eerst door de bloem, daarna door het ei en tenslotte door het paneermeel. Laat ze kort drogen en herhaal deze procedure voor een stevige korst. Zet ze tot ze worden gefrituurd op een droge plaats. AfwerkenVerhit het frituurvet of de olie tot 180? C (tot er damp afkomt of tot er zich rond een houten steel die erin wordt gestoken meteen belletjes vormen). Bak de kroketten en de bitterballen met niet teveel tegelijk in ca. 5 minuten rondom goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer ze met een schaaltje mosterd

Kalfsvleeskroketten En Bitterballen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bitterballen van Friese nagelkaas
45 min Snack
Bekijk recept
Hollandse groente-kaasbitterballen
240 min-
Bekijk recept
Tofu-bitterballen met mosterdsaus
30 min Snack
Bekijk recept
Bitterballen
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Kalfsvleeskroketten
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleeskroketten
30-60 min -
Bekijk recept
Kalfsvleeskroketten
30-60 min -
Bekijk recept
Kalfsvleeskroketten
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept