Schelpen Met Kreeft

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof de champignons in een weinig boter. Maak een roux. Voeg witte wijn, mosterd, champignons, en kruiden toe. Laat doorkoken. Voeg de room bij de de saus en breng op smaak. Schep in elke schelp of potje een lepel saus, schik hierop de stukken kreeft, bedek met de rest van de saus, bestrooi met de gruyere en laat gratineren in de oven.

Schelpen Met Kreeft is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept