Hete Kip Uit De Romertopf

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappels in de romertopf, samen met de andere ingredienten, behalve de ajam pedis pasta, de olie en de bouillon. De kip bovenop en dan de romertopf in de oven die nog koud moet zijn. De oven op 220 graden, 30 minuten laten staan. Dan bak je de ajam in de olie in de koekepan en blust het met de bouillon. Voeg dit bij de rest in de romertopf en laat het nog een uur in de oven garen. Klaar!! Onwijs handig als je visite krijgt, want het gaart vanzelf.

Hete Kip Uit De Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept