Dagmars Mediterraans Vissersstoofpotje

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie of boter verhitten en de ui en knoflook 2-3 minuten zachtjes bakken. Tomatenpuree erdoorheen roeren en zachtjes meebakken. Bouillon, 2 el peterselie, saffraan en chilipepertjes toevoegen. Uimengsel op smaak brengen met snuf nootmuskaat, zout en peper. 15 minuutjes zachtjes laten stoven. Kabeljauwfilet in stukken van 2-3 cm snijden en toevoegen. Rivierkreeftjes en inktvisringen eveneens toevoegen. Nog 10 minuutjes laten stoven.

Dagmars Mediterraans Vissersstoofpotje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissersstoofpotje met langoustines
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissersstoofpotje
20-30 min -
Bekijk recept