Bladerdeeghapje Met Mozzarella En Gedroogde Tomaten

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de mozzarella met de gedroogde tomaten, de pesto en 2 eetl pijnboompitten. Leg op een zijde van een reep bladerdeeg een hoopje van dit mengsel. Vouw de andere helft er over heen en plak dit goed vast met water. Maak met een vork ribbeltjes rondom. Bestrijk de bladerdeeghapjes met losgeklopte eidooier en wat gehakte pijnboompitten. Bak ? 12-15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

Bladerdeeghapje Met Mozzarella En Gedroogde Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeeghapje met druif
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met geitenkaas
15 min
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met gehakt en spinazie
40 min
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met chorizo
10 min
Bekijk recept