Japanse Fondue

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*snij groenten voor in de fondue in redelijke grote stukken (groenten enigzins naar eigen inzicht) *voeg de fond aan het kokend water toe met knoflook *voeg prei, ui en peen aan bouillon toe *laat het weer koken (paar minuten op hoog vuur) *leg ondertussen vis, vlees en groenten op schalen *vuur lager van fondue en roer goed de bouillon moet goed op smaak komen *laat de bouillon weer opkoken (paar minuten op hoog vuur) *kook de rijst of de longtong *zet het vuur weer lager en voeg soyasaus en sherry toe (dit moet op eigen smaak) *laat de bouillon weer opkoken en giet een gedeelte van de bouillon nu in de fondue-pan *zet alles op tafel *steek de spiritus aan *scheid de bouillon voor vlees en vis! *begin eerst bijvoorbeeld met de vis *doe wat stukken vis in de pan met wat groenten of mie *schep het uit de pan met wat rijst in een kommetje, tezamen met wat bouillon *voor vlees idem dito

Japanse Fondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade met sesamdressing
25 min
Bekijk recept