Mihoen Met Kipreepjes En Cashewnoten

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kipfilet in dunne reepje snijden en mengen met de sojasaus, even laten intrekken. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Uit schoonmaken en snipperen. Knoflook persen Mihoen volgens gebruiksaanwijzing klaarmaken. Olie verhitten kip bakken. Als de kip begint te verkleuren de paprika, ui, noflook en cashewnoten toevoegen en meebakken. Sambal toevoegen. Tenslotte de tauge meebakken. Mihoen afgieten en goed uitlekken. Bij het kipmengsel voegen en het geheel verwarmen. Naar wens eventueel met peper, zout en sojasaus op smaak brengen.

Mihoen Met Kipreepjes En Cashewnoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept