Tompouce Van Fillodeeg, Zalm En Sabayonsaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bakplaat dun met olie invetten. Moot zalm en gerookte zalm in plakjes van ongeveer halve cm snijden. Op bakplaat afwisselend dakpansgewijs plakjes zalm en gerookte zalm leggen. Eindigen met plakjes zalm. Saus opnieuw verwarmen. 85 g boter in kleine blokjes snijden. Van vuur af blokjes boter 1 voor 1 door saus kloppen. Over elk laagje met zalm 2 el saus scheppen. p.p. 620 Kcal/E 20 g/V 57 g/Kh 6 g.

Tompouce Van Fillodeeg, Zalm En Sabayonsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sinterklaasrecept Gepocheerde Zalmforel Met Sabayonsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
asperges met sabayonsaus
0 min
Bekijk recept
Bierschuim Met Ale En Jagermeister
10-20 min -
Bekijk recept
KABELJAUW MET GROENE ASPERGES
60 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce Napoleon van melkchocolade en appel-rozemarijnijs
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Paddenstoelen-tompouce
25 min Voorgerecht
Bekijk recept