Gevulde Krielaardappeltjes

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De krieltjes een kapje er af en eventueel een klein kontje zodat deze stabiel kan blijven staan. voorzichtig de krieltjes uithollen met een lepeltje, niet te dicht op de schil. Kaasmengsel in het krieltje scheppen. De krieltje in 20 minuutjes lekker bruin en krokant bakken in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Gevulde Krielaardappeltjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept