PORK VINDALOO

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smoor uien en knoflook in olie en margarine tot goudgeel.
  • 2 Voeg Vindaloo pasta toe een verder voor drie minuten op laag vuur smoren terwijl je het steeds omscheppen.
  • 3 Vlees en zout toevoegen en een minuut al roerend omscheppen op hoge vuur.
  • 4 Voeg genoeg water bij dat het bijna onderstaan.
  • 5 Sudder vlees met deksel op pan tot goed gaar (ik doe het voor een uurtje). Af en toe roeren en indien nodig wat water toevoegen. (meestal maak ik deze recept een dag van te voren en dan smaak het nog lekkerder)

PORK VINDALOO is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vindaloo-eend
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas vindaloo
95 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vindaloo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Vindaloo
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met Mexicaanse pulled pork
260 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bagel van "pulled pork" met witte kool en BBQ-saus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork
15 min Bijgerecht
Bekijk recept