Roodbaars Met Garnalensaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het sjalotje en de knoflook in de boter een beetje glazig, doe er de de soepgroente bij en maak een roux met de bloem, giet langzaam de bouillon erbij en blijf roeren. Laat dit alles (ondertussen blijven roeren)langzaam gaar worden.Doe er een beetje tomatenpuree bij en 2 lepels rode pestosaus, laat dit geheel even samen opkomen. Roer er tenslotte een half pakje creme fraiche bij. Nu mag de roodbaars erbij gedaan worden.dit geheel nog even doorroeren en dan net voor het opdienen pas de garnalen erbij doen (dit in verband met taai worden).

Roodbaars Met Garnalensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenpilav met gestoomde mango
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholfilet met garnalensaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept