Carpaccio Van Tonijn Met Een Tartaar Van Gerookte Kreeft

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-vermeng het boekweit beslag met de sesam en de koriander. -maak een sjabloon van een punt en smeer het beslag op de bakplaat. -bak de tuilles op 170 graden af -kook de kreeft kort in een cuort bouillon -rook dit warm met een korte bereidingstijd anders word de kreeft taai -hak het kreeftenvlees fijn -roer de limoensap met de olie en azijn tot een dressing -was de sla

Carpaccio Van Tonijn Met Een Tartaar Van Gerookte Kreeft is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept