Spruitenschotel

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit niet alle braadboter met de olijfolie in een diepe braadpan. Voeg knoflook, gember en lenteui toe. Laat het geheel aanfruiten. Doe ondertussen de spruitjes in een magnetronschaal met een laagje water en zet de spuitjes voor 10 minuten op vol vermogen in de magnetron. Voeg vervolgens bij het baksel de mirepoix met de 5 spice power toe. Laat het geheel op laag vuur pruttelen. Breng het water met melk en het zout, Bieslook en Basilikum aan de kook, haal het van het vuur en meng de aardappelpuree erdoor. Neem een beboterde ovenvaste schaal. Leg de spruiten in de schaal met daarop de groentemix. Daarop de blokjes beenham en als laatste verdeel je de puree over de schotel. Besprenkel vervolgens het geheel met het laatste restje vloeibare braadboter. Zet het geheel 15 minuten in een voorverwarmde over (200 gr). EET SMAKELIJK

Spruitenschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spruitenschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruiten met Pandan zilvervliesrijst
0 min
Bekijk recept

Spruitenschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruiten met Pandan zilvervliesrijst
0 min
Bekijk recept