Marokaans: Tajine Met Lamsvlees En Uien

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel het vlees af en dep het droog met keukenpapier. (het vlees wordt bijna altijd al in grove stukken gesneden door de islamitische slager). bak het vlees in de olie aan. pel en snipper de uien en voeg deze samen met zout en saffraan erbij. snijd de koriander fijn en schep dit met peper, kaneel, gember en een scheut water door het vlees. het geheel moet net onder staan. laat gaar pruttelen.(het vlees is gaar als je er makkelijk met een vork een stukje af kunt halen.) DE UIEN; snijd de 2 uien grof en bak ze in de olie. doe er de saffraan en de suiker bij. voeg, als de uien goed doorbakken zijn, rozijnen, kaneel en water toe. laat op laag vuur pruttelen.

Marokaans: Tajine Met Lamsvlees En Uien is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Marokaans Stoofpotje
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Melui
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Harsa
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Beghrir
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept