Rijstsoep Met Kip, Rode Biet En Witlof

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het kippenvlees samen met de kleingesneden uien, wortels en selderie gaarkoken in 2 l water. Van het vuur nemen en door een zeef gieten. Het kippenvlees van het bot halen en in kleinere stukken snijden. De bouillon weer verhitten. De rijst toevoegen en alles 12 minuten laten koken. Het kippenvlees, de in reepjes gesneden gekookte rode biet en het witlof toevoegen. Met zout en peper op smaak brengen. Voor het opdienen met geraspte Parmezaanse kaas bestrooien.

Rijstsoep Met Kip, Rode Biet En Witlof is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Sushisoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete rijstsoep met amandelen met amandelen
30 min-
Bekijk recept
Rijstsoep Met Aardappelen, Prei En Spek
30-60 min -
Bekijk recept
Rijstsoep Met Langoest En Asperges
30-60 min -
Bekijk recept