Lichtgebonden Kalfssoep Met Tortellini.

4
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote pan en bak de poulet rondom bruin. Schenk 1 1/2 liter koud water bij het vlees, breng het aan de kook en schep het schuim eraf. Maak de wortel, bleekselderij, ui en tomaat schoon en snijd de groenten in stukken. Roer de groenten met de foelie, de peperkorrels en 1 theelepel zout door de bouillon. Breng de bouillon opnieuw aan de kook en laat het vlees met het deksel op de pan circa 4 uur heel zachtjes trekken. Zeef de bouillon door een fijne zeef en kook hem vervolgens in tot circa 1 liter. Breng de bouillon op smaak met zout en peper. Voeg de tottellini toe en kook hem in circa 12 minuten zachtjes gaar. Was intussen de spinazie en verwijder de dikke stelen. Klop de eidooiers los met de creme fraiche en roer er circa 3 eetlepels hete bouillon door. Neem de bouillon van het vuur en roer de creme fraichemengsel erdoor. Blijf roeren tot de soep licht gebonden is; zet hem zo nodig terug op laag vuur, maar laat het beslist niet meer aan de kook komen. Roer de spinazie erdoor en serveer direct.

Lichtgebonden Kalfssoep Met Tortellini. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept