- BESLAG IN DE BAK VORM BAKKEN a 30 - 40 min als hij los laat van de kant is hij klaar iets laten afkoelen en uit de vorm halen en op een groot bord of schaal doen. VULLING: WEEK DE GELATINE IN KOUD WATER TOT HET ZACHT IS. KNIJP ZE UIT EN LOS ZE OP IN halfe dl HEET WATER. SCHEIDT EIWIT EN GEEL VAN ELKAAR. MENG DE HELFT VAN DE SUIKER DOOR HET EIGEEL EN KLOP DIT TOT EEN LUCHTIGE MASSA. ROER DE OPGELOSTE GELATINE DOOR DIT MENENSEL EN ROER DAN DE KWARK BIJ. VOEG HET SAP VAN DE 1/2 CITROENERAAN TOE. VOEG DE 2 dl PISANG AMBON ER BIJ. KLOP DE SLAGRROOM TOT ZE NET STIJF IS. VOEG DAN HET EIWIT MET DE REST VAN DE SUIKER ER BIJ EN KLOP DOOR TOT HET GEHEEL GOED STIJF IS. MENG DIT DOOR DE KWARK MENGSEL. ZET DE RING OVER DE TAART OP HET BORD. EN DOEN DE KWARK IN DE VORM ZET DE TAART IN DE KOELKAST.... HAAL DE RING ALS DE TAART STIJF IS VOORZICHTIG LOS"},"recipeYield":"2 "}