Griesmeelpap Met Rozijnen

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de melk met het zout en het dun afgesneden citroenschilletje en de gewassen rozijnen langzaam aan de kook. Meng de griesmeel met de suiker, strooi dit mengsel al roerende in de melk. Laat de pap op een zeer zacht vuur in ongeveer 10 minuten gaar en gebonden koken. Roer frequent. Verwijder voor het opdienen de citroenschil.

Griesmeelpap Met Rozijnen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Griesmeelpudding met frambozensaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Hollandse polenta met een krokant kaaslaagje
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Griesmeelpap
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept