Flensjes-cannelloni Met Romige Spinazie En Zalm

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vulling over flensjes verdelen en flensjes oprollen, 1/3 deel van de saus in de ovenschaal schenken, gevulde flensjes erop leggen en de rest van de saus erover schenken, 50 g parmezaanse kaas erover strooien. Schaal afdekken met alufolie en in het midden van de oven 30 min bakken, folie verwijderen en nog 15 min gratineren.

Flensjes-cannelloni Met Romige Spinazie En Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept