Creoolse Rucola-waterkerssalade

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de in dobbelsteentjes gesneden boterhammen in de olijfolie goudbruin meng er de kruidenmix goed doorheen. Laat afkoelen. Doe de gewassen rucola en waterkers, rode ui, croutons en pecanoten in een grote kom. Meng de yoghurt, mosterd, limoensap, kruidenmix en chilisaus tot een glad sausje. Giet er langzaam roerend de kippenbouillon bij. Giet de dressing over de salade en de croutons en hussel alles goed door elkaar.

Creoolse Rucola-waterkerssalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Waterkerssalade met avocado
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dungesneden Aziatische kalfshaas op een waterkerssalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade met kokos en kip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse Biefstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Creoolse Groentenchili
30-60 min -
Bekijk recept