Kip & Asperges In Citroensaus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter in tefalpan smelten, kip over medium 6-8 minuten bakken. Uit de pan halen en warm houden. Bloem in de pan strooien en 1 minuut omscheppen met houten spatel. Bouillon, citroensap, zout en peper al roerend toevoegen. Asperges erbij en 6 minuten zachtjes doorkoken. Kip erbij en garneren met peterselie.

Kip & Asperges In Citroensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept