Zelf Gemaakt Banketbakkersroom

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren en de suiker tot het mengsel werkelijk bleek en dik is.Zeef bloem en maizena in de kom,voeg een beetje koude melk toe en roer alles tot een glad mengsel.Verhit de rest van de melk tot bijna kookpunt en giet hem al roerend bij het mengsel.Zet het mengsel weer op het vuurn breng het al roerend aan de kook.Voeg essence naar smaak toe en kook nog eens 2 a3 min.DEK af en laat het voor gebruik afkoelen

Zelf Gemaakt Banketbakkersroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept

Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Sangria met port, koffiebonen en vanille
10 min Snack
Bekijk recept
Pita varkensfilet met groenten
15 min
Bekijk recept