Chorba Met Gevulde Courgettes

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de soepgroenten in kleine stukjes. Breng de bouillon aan de kook en sudder de soepgroenten en de mergpijp met een deksel op de pan, terwijl u de courgettes bereidt. Was de courgettes en hol ze uit. Maak de vulling: Laat het brood (zonder korst) enige minuten in water weken en knijp het uit. Maal het vlees in een keukenmachine zeer fijn. Hak de ui fijn en laat hem in de olie glazig worden. Voeg het courgettevlees en de rijst toe en roerbak 3 minuten op een laag vuur. Voeg 90 ml water toe en laat de rijst het water absorberen. Vermeng dan het vlees, de inhoud van de braadpan, het geweekte brood, het ei, zout, paprika en de gehakte dille. Vul de courgettes met dit mengsel. Leg ze voorzichtig in de soep en voeg het citroensap toe. Voeg de erwten toe en laat 30 minuten sudderen. Meng intussen de eierdooier en zure room in een soepterrine. Voeg de fijngehakte kruiden en bieslook toe. Giet de soep, als die klaar is, al roerend zeer langzaam via een zeef in de terrine. Doe er de courgettes weer bij en gooi de andere ingredienten weg. Dien dit gerecht warm op.

Chorba Met Gevulde Courgettes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Chorba (Tunesie)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chorba Frik
30-60 min -
Bekijk recept
Lamstajine Met Gedroogde Abrikozen.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
CHORBA
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept