* Meng meel met bakpoeder en zout in een grote kom en maak in het midden een kuiltje. Meng er geleidelijk het water door tot een stevig deeg. * Kneed het deeg op een licht met bloem bestoven werkvlak tot het glad is. Leg het in een licht met olie bestreken kom en dek af met huishoudfolie. Laat het 20 minuten rusten. * Verdeel het deeg in 8 stukken en rol deze op een licht met bloem bestoven werkvlak uit tot een cirkel van 18 cm. Bestrijk ze met wat geklaarde boter, klap het deeg dubbel en daarna nogmaals. Dek af met licht met olie bestreken huishoudfolie en laat ze 10 minuten rusten. * Leg een roti op een licht met bloem bestoven werkvlak en rol hem uit tot een cirkel van 20-23 cm. Bestrijk beide kanten met geklaarde boter. * Verhit een koekepan met dikke bodem en bak een roti 1 minuut aan de ene kant en daarna nog eens 2 minuten aan de andere kant. Keer de roti opnieuw en bak hem nog eens 1 minuut. Herhaal dit voor de andere roti′s. Serveer ze warm.
Caribische Platte Broden. is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen