Zelf Kwark Maken

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de melk en de karnemelk tot 40 graden C. Laat dit op een lauwwarme plek (b.v. in een teiltje met warm water) dik worden. Maak een kaasdoek of een andere dunne doek vochtig en leg deze in een vergiet. Schep met de schuimspaan het dikke gedeelte van het melk-/karnemelkmengsel in de vochtige doek. Laat dit goed uitlekken. In totaal levert dit zo′n 500 gram kwark op.

Zelf Kwark Maken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Sangria met port, koffiebonen en vanille
10 min Snack
Bekijk recept
Pita varkensfilet met groenten
15 min
Bekijk recept