Mangotiramisu

8
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Houd ongeveer 6 koekjes achter (om de schaal mee te garneren, moet je zelf maar even kijken hoeveel je nodig hebt voor de vorm) en verkruimel de rest. Klop de slagroom en suiker stijf en klop de mascarpone erdoor. Halveer de mango′s langs de pit, snijd de pit eruit en schil de mango′s. Snijd het vruchtvlees in stukjes en pureer het vruchtvlees met de helft van de sinaasappelsap met een staafmixer of in de keukenmachine. Roer de cranberrycompote los met de rest van het sinaasappelsap. Verdeel 1/3 deel van de verkruimelde koekjes over de bodem van een glazen schaal. Verdeel de helft van de cranberrycompote erover. Schep 1/3 deel van het mascarpone mengsel erover en vervolgens de helft van de mango. Herhaal deze vier lagen. Verdeel vervolgens de rest van het koekkruim en het mascarpone mengsel erover. Garneer met de koekjes die je hebt overgehouden. Eet heeeeeeeeeel erg smakelijk!

Mangotiramisu is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische mangotiramisu
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangotiramisu
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangotiramisu
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangotiramisu Met Cantucini
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Tropische mangotiramisu
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangotiramisu
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangotiramisu
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangotiramisu Met Cantucini
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept